Wandelarrangement

In de periode van september tot en met maart kunt u, als wandelaar bij ons een wandelarrangement boeken. Wanneer u het prettig vindt om met anderen te lopen en gebruik wilt maken van de kennis die Elly en Lia over Extremadura hebben, dan is dit iets voor u.

Onze wandelarrangementen zijn heel flexibel. U boekt een bungalow bij ons en verder maakt u uw vakantie op maat zoals u dat wenst.  Op de wandeldagen (data staan onderaan op deze pagina) heeft u, wanneer u de georganiseerde wandeling meeloopt, de beschikking over een wandelgids. U kunt één of meerdere wandeldagen meelopen. U bepaald zelf het aantal dagen dat u bij ons wilt verblijven (met een minimum van drie nachten) Op beide locaties kunt u kiezen voor zelfcatering. Op Finca el Rabilargo kunt u ook gebruik maken van de ontbijt- en dinerservice.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, de periode van het jaar en de weersomstandigheden proberen wij een zo optimaal mogelijk wandelprogramma samen te stellen. Wij hebben hiervoor een aantal wandelingen geselecteerd die u een gevarieerde kijk op Extremadura zullen bieden.

De service is gratis voor onze gasten, met inachtneming van:

  • U logeert minimaal drie nachten in een van onze bungalows
  • U beschikt over eigen vervoer
  • U draagt zelf zorg voor eventuele verzekeringen.

De wandelingen zijn maximaal 15 kilometer. De lunch gebruiken we bij voorkeur in een lokale bar of restaurant, zodat we zo weinig mogelijk hoeven mee te nemen. Uiteraard zijn de lunch en eventuele drankjes voor eigen rekening.

Tussen de wandeldagen zit altijd minimaal een dag om te rusten of andere activiteiten te ondernemen. Wanneer u op deze dagen ook wilt wandelen dan hebben we een ruime keuze aan andere wandelingen die u elders op deze website kunt bekijken.

Hieronder ziet u een kaartje met de geselecteerde wandelingen en de data waarop u kunt deelnemen. Wanneer u op een blauwe stip klikt krijgt u een beschrijving van de wandeling. U kunt daar ook foto’s van de route bekijken.

 

gratis service, Extremadura, wandelen

Wandeling los Berrocales bij Trujillo Wandeling Ruta de los Molinos bij Arroyomolinos Wandeling los Barruecos bij Malpartida de Cáceres Wandeling in Nationaal Park Monfragüe Wandeling tussen Solana en Berzocana in Las Villuercas

 

Wandeldagen 2019

februari21, 23, 26 en 28
maart14, 16, 18 en 20
september23, 25, 28 en 30
oktober 10, 12, 15 en 17
november 12, 14, 17 en 19
december 9, 11, 14 en 16