Wandelroutes nabij Finca el Rabilargo

Op deze pagina kunt u wandelroutes vinden die in de buurt van Finca el Rabilargo liggen. Een aantal van deze routes kunt u direct vanaf de finca starten.

Al deze routes kunnen goed worden gelopen door recreatieve wandelaars. Wel zijn een paar stevige wandelschoenen nodig omdat veel van de paden uitgesleten zijn of over oude granietpaden lopen. De wandelroutes voeren u door een prachtig gebied met veel olijven- en vijgenboomgaarden omgeven door oude granieten muurtjes. De omgeving is rijk aan dieren. Vossen lopen er volop maar met een beetje geluk kunt u ook dassen vinden. Ook de mangoest steekt soms onverwacht een pad over.

Voor de wandelingen die een paar kilometer vanaf de finca starten kunt u een paar kilometer met de auto rijden of wandelend naar het startpunt gaan. Arroyomolinos ligt ongeveer 3 kilometer van Finca el Rabilargo.

Wanneer u op een van de rode punten klikt op onderstaande kaart krijgt u een beschrijving van de wandeling, kunt u foto’s bekijken en bijbehorende bestanden downloaden.